Abramowicz, Silvina Laura and Adanalian, María Florencia and Zanguitu, Gabriela (2017) Moringa oleífera : usos culinarios y aceptabilidad de un producto innovador. Tesis de Licenciatura, Universidad del Salvador.
|
PDF (Acceso parcial al contenido)
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial. Download (917kB) | Preview |
Item Type: | Thesis (Licenciatura) |
---|---|
Uncontrolled Keywords: | Árbol ; Plantas medicinales ; Efectos terapéuticos ; Complemento alimenticio |
Subjects: | Ciencias biomédicas > Nutrición |
Divisions: | Rectorado > Facultad de Medicina > Nutrición |
Depositing User: | Bibl. Ximena Izurieta |
Date Deposited: | 27 Mar 2025 22:40 |
Last Modified: | 27 Mar 2025 22:40 |
URI: | https://racimo.usal.edu.ar/id/eprint/8993 |
Acciones (requiere identificarse)
![]() |
View Item |
Downloads
Downloads per month over past year